comScore

Liverpool Liverpool

Liverpool yıldız golcüsünden iyi haber bekliyor

22 Eylül 2015, Salı 16:02
Liverpool yıldız golcüsünden iyi haber bekliyor

Christian Benteke'nin bugün MR'ı çekilecek.

FutbolArena Dış Haberler - Liverpool'un 24 yaşındaki Belçikalı santraforu Christian Benteke'nin arka adalesinde az da olsa bir sertleşme olduğu ve riske edilmemesi adına son lig maçının devre arasından oyundan alındığı bildirildi.
 
Liverpool'un kendi saha ve seyircisi önünde Norwich ile 1-1 berabere kaldığı maçın 2. yarısında Christian Benteke sakatlığından ötürü yerini Danny Ings'e bıraktı ve Danny Ings de oyuna girdikten yalnızca 2 dakika 54 saniye sonra Norwich ağlarını havalandırmasını başardı.
 
Christian Benteke'nin sakatlığı bugün ( salı ) çekilecek MR ve uygulanacak birtakım testler sonrası netlik kazanacak.
 
Christian Benteke Kimdir?
 
1990 senesinde Zaire'de dünyaya gelen 1.91 boyunda ve 83 kilo ağırlığındaki Belçikalı golcü yaz transfer döneminde 32.5 milyon Sterlin bonservis bedeli karşılığı Liverpool'a transfer oldu.
 
Belçikalı golcü 2012 senesinde 7 milyon Sterlin karşılığı Aston Villa'ya transfer olmuş, Villa forması altında 101 maçta 49 gol atma başarısı gösterirken, mücadeleci oyun yapısı, bitirici vuruşları ve hava hakimiyeti ile dikkatleri üzerine çekmişti.
 
Belçika Milli Takımı ile 24 maçta 7 gol atan Christian Benteke, ülkesinin katılmaya hak kazandığı 2014 Dünya Kupası'nı sakatlığı sebebiyle tribünden takip etmek zorunda kalmıştı.
 
Christian Benteke, Liverpool forması altında Premier Lig'de 6 maçta 2 gol atarken, geçtiğimiz hafta Manchester United'a attığı röveşata gol ile Premier Lig tarihinin en güzel gollerinden birine imza attı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!