comScore

Liverpool Liverpool

Steven Gerrard ayrılık nedenini açıkladı

11 Eylül 2015, Cuma 13:00
Steven Gerrard ayrılık nedenini açıkladı

Liverpool'un eski yıldızı Gerrard takımdan ayrılma nedenini açıkladı.

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'dan geçen sezon sonunda ayrılan ve ABD'nin LA Galaxy takımında forma giyen Steven Gerrard, kendisine beklediği teklif yapılmadığı için böyle bir karar aldığını söyledi.

Henüz yayımlanmayan biyografi kitabıyla ilgili İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Gerrard'ın 25 yıl formasını giydiği Liverpool'a sezon sonunda veda etmesinin arkasında kulübün tatmin edici bir teklifte bulunmaması yatıyor.

Hala Liverpool'da forma giyebileceğini ancak yaşının ilerlemesi nedeniyle her maçta sahaya çıkamayacağını belirten İngiliz futbolcu, "Steven Gerard olmayı özlüyorum. Liverpool kaptanı olarak, insanların önünde yürümeyi ve bu baskıyla iyi bir sonuç almayı özlüyorum. Geçen sezon yedekte olmaktan mutlu olmadım. İlk 11'de olup olmamayı bilmemekten hoşlanmadım" diye konuştu.

"Kırmızılar"ın Kuzey İrlandalı menajer Brendan Rodgers'a yardımcı aradığına dikkati çeken 35 yaşındaki futbolcu, "Beni Liverpool'da tutacak neden, Brendan Rodgers'a yardım etme şansı olacaktır. Gideceğimi açıkladıktan sonra bana bunlar söylendi. Hem iyi bir takım oyuncusu, hem de yönetime yardımcı olabilirdim" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!