comScore

Liverpool Liverpool

James Milner: 'Burada olmaktan çok mutluyum'

26 Ağustos 2015, Çarşamba 15:48
James Milner: 'Burada olmaktan çok mutluyum'

Liverpool'un yeni transferi James Milner yeni kulübündeki günlerini anlattı.

FutbolArena Dış Haberler - 5 sezon formasını ıslattığı Manchester City'de 202 resmi müsabakaya çıkan James Milner bu yaz dönemi Liverpool'a transfer olmuştu. 29 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusunun bu transferi bonservis bedeli ödenmeksizin gerçekleşti. Orta sahanın ortasında ön libero, sağ kanat, sol kanat ve forvet arkasında oynayabilen James Milner, Premier Lig'in en kaliteli ve istikrarlı orta saha oyuncuları arasında gösteriliyor.
 
Yeni kulübü Liverpool'a gelir gelmez menajeri Brendan Rodgers, tecrübeli orta saha oyuncusunu 2. kaptan olarak belirledi. Hafta sonu Arsenal karşısında takımı sahadan golsüz beraberlikle ayrılırken, James Milner sergilediği performansla maçın adamı seçildi.
 
James Milner Liverpool'da geçirdiği ilk 3 ay sonrası şu şekilde demeç verdi ; " Bu transfere dair kararı ben verdim. Ve bu kararımdan ötürü, Liverpool'a geldiğimden ötürü gayet mutluyum. Burada geçirdiğim her dakika gayet hoş geçiyor. Kulüp başarılara aç ve kazanmak istiyor. Taraftar deseniz, onların da üzerimizde tatlı bir baskısı var. Çok ateşliler ve kazanmamızı istiyorlar. Bu benim çok hoşuma gidiyor. Kaliteli, tecrübeli oyuncular ile İngiliz ve yabancı genç yetenekler var burada. Keza kulübedeki isimlere bakınca da tam anlamıyla bir denge sağlanıyor.
 
Arsenal karşısındaki beraberlik en azından ilerisi için olumlu sinyaller verdi. Tabii ki bazı şeylerin tam olarak rayına oturması biraz zaman alacaktır. Yine de özellikle takım olarak defans konusunda kusursuza yakın oyunlar sergiliyoruz. 
 
Şu yahut bu kupayı hedefliyoruz diye birşey söylemiyoruz, önümüzde uzun bir zaman dilimi var ve hep beraber, takım olarak gelişim göstereceğiz. Sizler de bu gelişmeyi bizzat göreceksiniz. "

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!