comScore

Liverpool Liverpool

Liverpool'da Henrikh Mkhitaryan sesleri

21 Ağustos 2015, Cuma 13:29
Liverpool'da Henrikh Mkhitaryan sesleri

Liverpool yaz transfer döneminde hız kesmiyor.

FutbolArena Dış Haberler - Yaz transfer döneminin bitmesine 10 gün kala kulislerde Liverpool'un Borussia Dortmund'un Ermeni hücum silahı Henrikh Mkhitaryan için 15 milyon Sterlin'lik teklif sunduğu konuşuluyor. Alman temsilcisinin 2013 senesinde 30 milyon Dolar karşılığı Shakhtar Donetsk'ten aldığı 26 yaşındaki oyuncu için Liverpool'un bu teklifini kabul ettiği belirtildi.
 
Orta sahada hücuma dönük oynayan ve özellikle forvet arkası pozisyonunu da çok seven Henrikh Mkhitaryan, Borussia Dortmund forması altında 60 maçta 14 gol atarken, Ermenistan Milli Takımı'nda 52 maçta attığı 16 golle ülke tarihindeki en golcü oyuncu ünvanına sahip.
 
Liverpool'un bu transferi bitirmesi halinde gündemlerinde olan Asier Illarramendi transferinin askıya alınacağı da konuşulanlar arasında. Asier Illarramendi pozisyon olarak defansif orta saha oyuncusu, yani her 2 oyuncunun pozisyonları birbirine zıt ancak Liverpool bu yaz transfere 67 milyon Sterlin harcadığı için son bir ismi kadrosuna kattıktan sonra transfer gündemini kapatacağa benziyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!