comScore

Liverpool Liverpool

Balotelli ve Sampdoria birbirinin yolunu gözetiyor

28 Temmuz 2015, Salı 15:31
Balotelli ve Sampdoria birbirinin yolunu gözetiyor

Bonservis bedelinde uzlaşma sağlanırsa Balotelli yeniden İtalya'ya dönecek.

FutbolArena Dış Haberler - Luis Suarez'in gidişi sonrası 16 milyon Sterlin bonservis bedeli karşılığı Liverpool'a transfer edilen ancak oynadığı 940 dakikada yalnızca 1 gol atabilen 'problem çocuk' Mario Balotelli'ye yol göründü. İtalyan temsilcisi Sampdoria'nın cimri teklifi bu transferdeki tek engel olarak gözüküyor.
 
Başta Christian Benteke olmak üzere, Danny Ings transferini de bitiren Kırmızılar, 7 milyon Sterlin karşılığı Balotelli'nin gidişine izin vermeyi planlıyor.
 
Liverpool'da aldığı haftalık ücret oldukça yüksek olan ve buna rağmen düşük bir performans sergileyen Balotelli'nin bonservisinden indirim sağlanması halinde Sampdoria ile Balotelli'nin birbirlerine koşar adım gidecekleri de kulislerde söylenenler arasında.
 
Liverpool'da geçirdiği ilk sezonda, Manchester City'de ki son sezonunda olduğu gibi yalnızca bir Premier Lig golü atabilen ve yine golleri yerine sıkıntılı yapısı, anormal ruh halleri, formsuzluğu ile gündemi meşgul eden santrafor Mario Balotelli üvey babasını kaybettiği için Liverpool'un sezon öncesi kampına geç katılmıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!