comScore

Liverpool Liverpool

Balotelli'den taraftara teşekkür

23 Mart 2015, Pazartesi 21:09
Balotelli'den taraftara teşekkür

Liverpool'un yıldız futbolcusu Mario Balotelli, ManU maçında Chris Smalling ile tartışmasını engelleyen taraftarlara teşekkür etti.

İngiltere Premier Lig'in 30. haftasında Liverpool ile Manchester United arasında oynanan mücadelede yeşil sahalarda ender rastlanacak bir olay yaşanmıştı.

Chris Smalling ile girdiği ikili mücadele sonrası oyuncu ile tartışacakken taraftarlar tarafından sakinleştirilen Mario Balotelli, olay sonrasında facebook hesabından Liverpool taraftarlarına teşekkür etti.
Karşılaşmanın son bölümlerinde Manchester United forması giyen Chris Smalling ile girdiği ikili mücadele sırasında yerde kalan ve saha kenarındaki reklam panolarına çarpan Mario Balotelli bir hayli sinirlenmiş ve ayağa kalkınca Smalling'in üzerine doğru yürümeye çalışmıştı. O anda reklam panolarının hemen arkasında oturan Liverpool taraftarları Balotelli'yi sıkıca tutarak kavga edip kart görme olasılığını engellemişti.

Balotelli de bu olayı Facebook sayfasından taraftarlara bir jest yaparak yorumladı. Resmi Facebook sayfasından "Tüm gayretimize rağmen maçı çeviremedik. Ancak bir şey çok açık: Sahada yalnız değildim. YNWA" yazarak taraftara minnettarlığını ifade etti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!