comScore

Liverpool Liverpool

Brendan Rodgers: "İstanbul, Liverpool için çok şey ifade ediyor"

25 Şubat 2015, Çarşamba 20:09
Brendan Rodgers:

Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers, Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers, Beşiktaş maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte Rodgers'in açıklamaları:
İstanbul'a 1-0'lık ilk maçın avantajıyla gelmelerine rağmen Beşiktaş'a karşı çok zorlu bir maç oynayacaklarını belirten Rodgers, özgüvenlerini bu maça taşımaya çalışacaklarını söyledi. 

Kendilerini çok zorlu bir maçın beklediğini ifade eden Rodgers, "Gerçekten çok zor bir karşılaşma olacak. Çok iyi bir takım, çok iyi futbolcuları var. Hafta sonunda ligde mağlup olduklarını biliyoruz. Bize karşı kazanmak isteyecekler. Özgüvenimizi bu maça taşımaya çalışacağız. Çok zorlu bir maç bekliyorum" şeklinde konuştu.

Genç bir takım olmalarına rağmen tansiyonu yüksek maçları oynamaya alışık olduklarını söyleyen Rodgers, “Futbolcularım hiçbir şekilde baskı hissetmeyecektir. Liverpool gibi bir kulüpte oynadığınız da her türlü baskıyı üstünüzde hissedersiniz. Bizim oyuncularımız da bu baskıyla baş edebilecek oyuncular. Dünyanın en zorlu liginde mücadele ediyorlar ve bu duruma alışıklar. 1-0 öne başlayacağız karşılaşmaya ama çok zor bir maç olacağını düşünüyorum” dedi.

Demba Ba'nın geçtiğimiz sezon Liverpool'u şampiyonluktan ettiğinin hatırlatılması üzerine Rodgers, “Demba Ba'nın çok iyi bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim. Premier Lig'de de çok iyi bir performans göstermişti, ama başka bir takımla başka bir ortamda oynayacağız. Çok iyi bir maç çıkarıp turu geçen taraf olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.





ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!