comScore

Liverpool Liverpool

Beşiktaş maçı öncesi Liverpool'da son durum

25 Şubat 2015, Çarşamba 12:42
Beşiktaş maçı öncesi Liverpool'da son durum

Liverpool'da savunmanın as oyuncusu Sakho ile ortasahanın 2 önemli ismi Coutinho ve Henderson, İstanbul'a hareket eden kafilede yer almadı.

FutbolArena Dış Haber - Liverpool'un son dönemde 3'lü defansa geçerek gösterdiği çıkışta önemli bir pay sahibi olan Sakho ile ortasahada başarılı bir performans ortaya koyan Henderson, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.
 
Geçtiğimiz hafta Perşembe günü oynanan ilk maçta özellikle Gökhan Töre karşısında başarılı bir oyun ortaya koyan Sakho'nun eksikliğinde yerine sezon başında Southampton'dan alınan Lovren'in görev yapması en kuvvetli ihtimal. Henderson'un alternatifi ise Joe Allen olarak gözüküyor.

İngiliz ekibinde önemli eksiklerden biri de Coutinho. Forvet arkasında performansıyla göz dolduran Brezilyalı oyuncu takımını yalnız bırakacak bir diğer isim.

Ayrıca sakatlığı devam eden kaptan Steven Gerrard ve Lucas ile uzun süredir düzenli forma şansı bulamayan sağ bek Glen Johnson ve cezalı durumda bulunan Markovic de İstanbul kafilesinde yer almıyor
Liverpool'da, eksiklerin artması üzerine, 2 gün önce U21 maçında forma giyen Ryan Fulton, Cameron Brannagan ve Jerome Sinclair de kadroya dahil edildi.

Liverpool kafilesi Beşiktaş ile oynanacak maçın saatini bekliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!