comScore

Liverpool Liverpool

Gerrard'ın Liverpool kariyeri bitiyor!

30 Kasım 2014, Pazar 16:47

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un 34 yaşındaki kaptanı Steven Gerrard'ın sezon sonu takımdan ayrılabileceği iddia edildi.

İngiliz basınında çıkan haberlerde, haftalık 140 bin sterlinlik  kazancı yönetim tarafından fazla bulunan tecrübeli futbolcunun, Liverpool ile  yeni bir sözleşme imzalamaması halinde kariyerini sonlandırmayacağı ve futbol  hayatını yurt dışında sürdürebileceği öne sürüldü.
 
Sezon sonu Liverpool ile sözleşmesi bitecek Gerrard, ocak ayından  itibaren serbest oyuncu statüsüne geçeceği için diğer kulüpler ile transfer  görüşmelerine başlayabilecek.
 
Daha önce sözleşmesini yenilemek için henüz görüşmelerde  bulunulmadığını belirten Gerrard, gelecek yıl Liverpool'da kalıp kalmayacağına  kulübün karar vereceğini açıklamıştı.
 
Altyapısından yetiştikten sonra 1998'den bu yana profesyonel  kariyerine devam ettiği Liverpool formasıyla şu ana kadar 662 karşılaşmaya çıkan  deneyimli oyuncu, bu maçlarda 169 gol attı.
 
16 yıldır formasını giydiği Liverpool'dan ayrılması gündemde olan ve  adı bazı ABD kulüpleri ile anılan Gerrard, temmuz ayında İngiltere Milli  Takımı'nı bıraktığını da duyurmuştu. Gerrard, milli takım formasıyla ise 114  maçta 21 gol attı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!