comScore

Liverpool Liverpool

Liverpool'dan genç yıldıza servet! 30 milyon Euro...

27 Ekim 2014, Pazartesi 17:07

Premier Lig ekiplerinden Liverpool, devre arasında forvet hattına Wets Bromwich'in 21 yaşındaki forveti Saido Berahino'yu katmak istiyor.

Sezon başında 15 milyon pound'a Milan'dan Mario Balotelli'yi kadrosuna katan ancak İngiliz eleştirmenlere göre "kumarı tumayan" Liverpool, devre arasında bir yıldızı daha kadrosuna katmak istiyor.

Balotelli'den bir türlü istediği performansı göremeyen Kırmızılar, hem İtalyan oyuncuyu elden çıkarmaya çalışacak hem de West Bromwich'in 21 yaşındaki Burundi asıllı İngiliz oyuncusu Saido Berahino'yu kadrosuna katmaya çalışacak. 
 
Bu transfer iddiasını yazan İngiliz Gazetesi DailyMail'in haberine göreyse, West Bromwich oyuncusunu satmak istemiyor. Tottenham'ın da sezon başı 15 milyon pound verdiği ve West Bromwich'in kabul etmediği transfer teklifiyse, devre arasında artırılacak ancak Liverpool tarafından...
Brendon Rodgers'ın oyuncuyu ısrarla istediği, kulübünün de Tottenham'ın 25 milyon pound'luk talebini, Balotelli satılamasa dâhi karşılayacağı belirtildi. Haberde ayrıca, Berahino alınamazsa hedefin, Swansea'nin 25 yaşındaki Fildişi Sahilli forvet Wilfried Bony olacağı yazıldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!