comScore

Liverpool Liverpool

Liverpool ÇILDIRDI!Tam 40 milyon Euro...

23 Ekim 2014, Perşembe 17:09

Liverpool, devre arasında Napoli'nin Arjantinli golcüsü Gonzalo Higuain'i kadrosuna katmak için için 40 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

FutbolArena - Sezon başında Mario Balotelli'nin beklentileri karşılayamaması Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers'ı arayışa itti.
 
Luiz Suarez'in Barcelona'ya gitmesiyle, golcü kontenjanını Balotelli'den yanan kullanan Liverpool, İtalyan golcüden şu ana kadar verim alamadı

Performansıyla tam bir hayal kırıklığı yaratan Balotelli, Brendan Rodgers'ı da baskı altına aldı. 
 
41 yaşındaki teknik patron, transfer listesine Napoli'den Gonzalo Higuain'i ekledi. Suarez ayarında bir forvet isteyen Brendan Rodgers'in Higuain transferinin mutlaka gerçekleşmesini istiyor.
 
İngiliz Dily Express gazetesinde yer alan haberde Liverpool yönetiminin, Arjantinli golcü için 32 milyon pound civarında bonservis bedeli hazırladığını ileri sürdü.
 
Haberde ayrıca Arsene Wenger'in de Higuain ile ilgilendiğini de yer aldı. Podolski ve Sanogo'dan verim alamayan, Giroud'un da sakatlanması sonucu forvette sıkıntı yaşayan Arsenal'in de Higuain transferinde Liverpool'a rakip olacağı konuşuluyor.

Haber: Orhun ALİCİKOĞLU
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!