comScore

Liverpool Liverpool

Suarez'e öyle bir transfer teklifi yapıldı ki...

30 Haziran 2014, Pazartesi 16:13

Uruguay-İtalya maçında Giorgio Chiellini'yi ısırıp; 4 ay futboldan men cezası alan Suarez'e ilginç bir teklif geldi.

FutbolArena - Bu sezon Liverpool'da attığı goller ve yaptığı asistlerle dikkat çeken Luis Suarez, Dünya Kupası'nda Uruguay forması altında İtalya maçında rakip futbolcu Giorgio Chiellini'yi ısırdığı için FİFA tarafından 4 ay futboldan men cezası almıştı.

Kasım ayına kadar sahalardan uzak kalacak Suarez'e İspanyol devi Barcelona'nın kanca attığı iddia edilse de, FİFA'ya üye olmayan Kosova'dan yıldız golcüye ilginç bir teklif yapıldı. Uruguay'lı futbolcu ceza aldığı 4 ay boyunca Kosova'da forma giymesi halinde aylık 1500 euro kazanacak.
Kosova takımlarından Hajvalia takımının başkanı Cavit Pacolli yaptığı açıklamada; ''Ülke olarak henüz tam anlamıyla FİFA üyesi değiliz, bu nedenle Liverpool'a Luis Suarez'in bizde oynayabileceğine dair teklif yapacağız'' dedi.

Pacolli ayrıca Suarez'e aylık en fazla 1500 Euro, Liverpool'a ise 25.000 paund ödeyebileceklerini söyledi.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!