İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool forması giyen ve geçtiğimiz sezon sergilediği performans ile kendisine hayran bırakan Luiz Suarez için korkutan bir iddia ortaya atıldı.
Uruguay basınında yer alan haberde; dizinden sakatlığı bulunan yıldız golcünün mevcut sakatlığının Çarşamba günü yapılan son idmanda nüksettiği ve Suarez'in Perşembe günü(bugün) ameliyat olacağı ifade edildi.
Oyuncuya yakın kaynaklardan doğrulandığı iddia edilen söz konusu haberde, ayrıca Uruguaylı yıldızın ameliyatının ardından bu yaz Brezilya'da düzenlenecek olan FIFA Dünya Kupası'nı kaçırabileceğinin altı çizildi.
Uruguaylı yıldız oyuncu, 2013-2014 sezonunda Premier League'de forma giydiği 33 karşılaşmada 31 gol kaydetti ve büyük bir başarıya imza atarak gol kralı ünvanının sahibi oldu.

