comScore

Liverpool Liverpool

TÜRK Ballack'ın peşinde Liverpool var!

28 Nisan 2014, Pazartesi 14:03

Liverpool, Alman futbolunun yeni Ballack'ı olarak gösterilen Emre Can'ın peşine düştü. 

FutbolArena - Hafta sonu Premier Lig'de içerde Chelsea mağlubiyetiyle sarsılan Liverpool'u, kalan haftalarda şampiyonluk için oldukça zorlu bir yarış bekliyor. Bir yandan da transfer çalışmalarına başlayan ve önümüzdeki sezon hem Premier Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde yeniden ses getirmek isteyen Merseyside ekibi, listesine Türk asıllı Emre Can'ı dahil etti.

Transfer konusunda tüm yetkiyi başarılı menajer Brendan Rodgers'a veren Liverpool yönetimi teknik adamın her ismin üzerinde yoğun bir çalışma yapmasından dolayı memnun. Son olarak hedefine Alman futbolunun yeni Ballack'ı olarak gösterilen 20 yaşındaki Emre Can'ı alan Kırmızılar, Türk asıllı futbolcu için 12 milyon Paundu gözden çıkardı.
Futbol kariyerine Bayern Münih'te başlayan Emre Can, normalde bir orta saha oyuncusu olmasına rağmen hem sol bek hem de stoperde de görev yapabiliyor. "Yeni Ballack", bu sezon Leverkusen formasıyla Bundesliga'da 27 kez, Şampiyonlar Ligi'nde de 7 kez forma giyme şansı yakaladı. Türk asıllı futbolcu küçük yaş milli takımlarından beri Almanya için ter döküyor.

Öyküm Kanbir

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!