comScore

Liverpool Liverpool

Liverpool'a sakatlardan iyi haber

11 Şubat 2014, Salı 21:31

İngiltere Premier Lig'de Arsenal'e karşı aldığı 5-1'lik galibiyetle adından söz ettiren Liverpool'da sakatlardan gelen iyi haber yüzleri güldürdü.

Liverpool'da sakat oyunculardan gelen haberler sevindirdi. Salı günü konuşan kulübün performans uzmanı Glen Driscoll, ay sonunda bütün takımın fit bir şekilde çalışabileceğini söyledi.

Daniel Agger ve Glen Johnson'un bu hafta takımla çalışmaya başlamasının ardından gözler diğer sakat oyunculara çevrildi. Lucas Leiva, Mamadou Sakho veJose Enrique'nin rehabilitasyon çalışmalarına devam ettikleri ve Şubat sonunda takıma katılabilecekleri belirtildi.

Sakatlardan gelen bu olumluhaberler, dördüncülük pozisyonunda bulunan Liverpool'un pozisyonunu pekiştirmesini ve şampiyonluk için umutlanmasını sağladı.

Brendan Rodgers ve öğrencileri, sakat oyuncuların yokluğunda alınabilecek 18puanın 14'ünü takımın hanesine yazdırarak iyi bir grafik çizmeyi başardı.

Kulübün internet sitesine konuşan Driscoll, "Daniel Agger ve Glen Johnson'un antrenmana katılması ve iyi performans göstermesi bizim için sevindirici. Geriye üçsakat oyuncumuz kaldı, tam tarih veremeyiz ancak bu ay sonunda Enrique, Lucas Leiva ve Sakho'nun dönmesini bekliyoruz"dedi.

25 kişilik bir kadronun 3-4 sakatlığı kaldırabileceğini savunan Driscoll, "Görevimiz menajere takımı sağlıklı birşekilde vermek, fakat ne yazık ki bu sezon uzun süreli sakatlıklar yaşandı. Bu da takımın geri kalanının daha fazla fedakarlık yapmalarını gerektirdi" diyerek sözlerini tamamladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!