comScore

Liverpool Liverpool

Liverpool'un yıldızı ayrılmak istiyor! Ocak'ta...

28 Kasım 2013, Perşembe 17:39

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland'de kiralık olarak forma giyen Fabio Borini'nin menajeri, yıldız ismin İtalya'ya dönmek istediğini söyledi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland'de kiralık olarak forma giyen Fabio Borini'nin menajeri oyuncu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Bonservisi Liverpool'da olan ve sezon başında Sunderland'e kiralanan forvetin İtalya'ya geri dönmek istediği ifade edildi.

2012'de Roma'da yakaladığı çıkış sayesinde Liverpool'a transfer olan ancak bir türlü beklenileni veremeyen Borini'nin, 2014'teki Dünya Kupası'nda milli takım kadrosuna girmek için ülkesine dönmek istediği öğrenildi.

Menajer Marco de Marchi, Daily Mirror'a yaptığı açıklamada, "Liverpool onu satın aldı ve yaz geldiğinde ayrılmasını istediler. Borini'nin istediği daha fazla süre almaktı" ifadelerini kullandı.

Borini'nin Breziya'daki Dünya Kupası'nda oynamak istediğini dile getiren Marchi, "Borini'nin hayali 2014'teki Dünya Kupası'nda olmak. Poyet geldikten sonra Sunderland'de bu fırsatı az da olsa yakaladı ancak daha fazla kendisini göstermeli. Liverpool ile Ocak ayında bu konuyu görüşeceğiz" yorumunu kattı.

Sunderland ile bu sezon 7 maça çıkan Borini, tek golünü 2-1 kazandıkları Newcastle United maçında atarak takımına galibiyeti kazandırmıştı.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!