comScore

Kayseri Erciyesspor Kayseri Erciyesspor

Kayseri Erciyesspor, Adanaspor'a bileniyor! - PTT 1. Lig Haberleri

06 Mart 2016, Pazar 23:04
Kayseri Erciyesspor, Adanaspor'a bileniyor! - PTT 1. Lig Haberleri

24. haftanın kapanış maçında Kayseri Erciyesspor ile Adanaspor karşı karşıya gelecek

FutbolArena - PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor 24. hafta kapanış maçında yarın deplasmanda lig lideri Adanaspor ile karşılaşacak.

 

Kayseri Erciyesspor - Adanaspor maçı saat kaçta? Maçın hakemi kim?

 

Maç saat 19.00'da başlıyor. PTT Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Kayseri Erciyesspor yarın ligin en önemli maçlarından birine çıkacak. Ligde oynadığı son 7 maçta galibiyet yüzü göremeyen Mavi-Siyahlılar ligin 24. hafta kapanış maçında lig lideri Adanaspor'a konuk olacak. Yarın akşam Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak olan bu önemli doksan dakika saat 19.00'da başlayacak. Maçı Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Mehmet Kısal ile Nihat Samuk üstlenecek. Karşılaşmada Tugay Kaan Numanoğlu ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan Kayseri Erciyesspor bugün Adana'ya gitti. Ligde oynadığı son 7 maçta 4 beraberlik, 3 mağlubiyet alarak galibiyete hasret kalan Kayseri Erciyesspor'da tek hedef bu maçı kazanarak haftalar sonra galibiyet ile tanışmak. Zorlu doksan dakika öncesinde Kayseri Erciyesspor 21 puan ile 16. basamakta yer alırken, ev sahibi takım Adanaspor ise topladığı 41 puan ile PTT 1. Lig'de liderlik koltuğunun sahibi konumunda. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!