comScore

Kayseri Erciyesspor Kayseri Erciyesspor

Kayseri Erciyesspor, Adana'da! - PTT 1. Lig Haberleri

04 Mart 2016, Cuma 22:34
Kayseri Erciyesspor, Adana'da! - PTT 1. Lig Haberleri

Ligde kalma yolunda artık son kozlarını oynayan Mavi-Siyahlılar, zorlu Adana deplasmanında kazanarak kötü gidişe nokta koymanın hesaplarını yapıyor.

FutbolArena - PTT 1. Lig'de oynadığı son 7 maçta galibiyet yüzü göremeyen Kayseri Erciyesspor, ligin 24. hafta maçında lig lideri Adanaspor'a konuk olacak.

 

Kayseri Erciyesspor'da tek hedef galibiyet

Pazartesi günü oynanacak olan bu zorlu doksan dakika öncesinde Kayseri temsilcisinde tek hedef sahadan üç puan ile ayrılarak 7 haftalık galibiyet hasretine son verebilmek. Lig'de en son 16. haftada kendi sahasında oynadığı Karşıyaka maçını 2-1 kazanan Kayseri Erciyesspor, ardından oynadığı 7 maçta galibiyet yüzü göremedi. Bu 7 maçlık seride 4 beraberlik, 3 yenilgi alarak hanesine sadece 4 puan yazdırabilen Mavi-Siyahlılar topladığı 21 puan ile 17. basamakta kendisine yer bulabildi.

Küme düşme potasından kurtulabilmesi için acilen puanlara ihtiyacı olan Mavi-Siyahlılar, lig lideri Adanaspor ile deplasmanda oynayacağı bu maça büyük önem veriyor. Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Kayseri Erciyesspor, ligin son haftaları yaklaşırken, bu önemli deplasmandan üç puan ile ayrılarak hem 7 hafta süren galibiyet hasretine son vermek istiyor, hemde küme düşme hattının dışına çıkmak istiyor.

Vartaş Elazığspor maçından sarı kart cezalısı olduğu için oynamayan Volkan Okumak, Pazartesi günü Adana'da sahada olacak.

 

Yarın antrenman, Pazar yolculuk

Adanaspor maçı ile ilgili son antrenmanını yarın yapacak olan Kayseri Erciyesspor Pazar  saat 10.00'da kulüp otobüsü ile Kayseri'den ayrılacak.

 PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, Pazartesi günü oynayacağı Adanaspor maçının son çalışmasını yarın  Hürriyet-Yeniköy Tesisleri'nde Teknik Direktör Timuçin Bayazit nezaretinde yapacak. Mavi-Siyahlılar bu son çalışmasının ardından Adana'ya yarın hareket edecek. Saat 10.00'da tesislerden kulüp otobüsü ile Adana'ya gidecek olan Kayseri Erciyesspor kalacağı otele yerleşerek maç saatini beklemeye başlayacak. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!