comScore

Kayseri Erciyesspor Kayseri Erciyesspor

Kayseri Erciyesspor taraftarından yönetime uyarı - PTT 1. Lig Haberleri

24 Şubat 2016, Çarşamba 11:25
Kayseri Erciyesspor taraftarından yönetime uyarı - PTT 1. Lig Haberleri

Kayseri Erciyesspor Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, Mavi-Siyahlı kulübün içinde yaşandığı iddia edilen olaylarla ilgili açıklama yaparak uyarılarda bulundu

Kayseri Erciyesspor Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, yaptığı açıklama ile uyarılarda bulundu. Kulüp içinde yaşandığı iddia edilen çekişmelere tepki gösteren Havur, takımın başarısı için bu çekişmelerin biran önce sonlandırılması gerektiğine vurgu yaptı.

238341-haber

Havur, açıklamasında, ''Erciyesspor'daki kötü gidiş son sürat devam ederken kulübümüzdeki bazı gelişmeler yaramıza tuz biber olmuştur. Şu bir gerçektir ki suçu kimse üstlenmek istemez ve kabul etmez.  Lisanslı bütün oyuncularımızdan yararlanmak yerine senin transferin- benim transferim ayrımı yapıldığı zaman dibe çökmek haktır. Hiç kimsenin kapris yapma hakkı ve haddi yoktur. Ligin boyu kısalmış ve gidişat çok kötüdür. Bu takımın en büyük sıkıntısı gol yollarındaki başarısızlıktır. Hocamız bazı kuruntuları bırakarak gol yollarında başarı yakalamak için çaba göstermeli ve Adiloviç gibi bir oyuncudan faydalanmalıdır. Elazığspor maçı dönüm noktasıdır. Herkes bu maçı kazanmak için elinden geleni yapmalıdır.  

238490-haber

Birlik ve beraberliğin sağlanamadığı hiç bir yerde başarı olmaz. Kulübümüz inadı bırakarak bu takım için tribüne taraftar getirmenin yollarını aramalıdır. Hepimiz Erciyesspor etrafında birleşmeli ve kırgınlıkları unutmalıyız. Çanlar Erciyesspor için çalıyor gerçeği her şeyden daha önemlidir” görüşlerine yer verdi.

22319-video

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!