comScore

Kayseri Erciyesspor Kayseri Erciyesspor

Kayseri Erciyesspor'un kritik 3 haftası - PTT 1. Lig Haberleri

19 Şubat 2016, Cuma 15:06
Kayseri Erciyesspor'un kritik 3 haftası - PTT 1. Lig Haberleri

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, Kardemir Karabükspor maçı ile başlayacağı 3 maçlık zorlu seride zirvedeki takımlar ile karşılaşacak.

FutbolArena - PTT 1. Futbol Ligi ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, bir anlamda ligdeki kaderini belirleyecek olan zorlu 3 maçlık bir seriye başlıyor. Yarın deplasmanda Kardemir Karabükspor ile oynayarak bu seriye başlayacak olan Erciyesspor  rakip yerinin zirvede şampiyonluk yarışı vermesi dikkat çekiyor. Yarın, Karabük'te büyük önemi sahip olan ve Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçta kayseri Erciyesspor'un rakibi olacak olan Kardemir Karabükspor ligin 2. basamakta yer alıyor. 
 
Bu deplasmanın dönüşünde Mavi-Siyahlı  kendi sahasında Vartaş Elazığspor' konuk edecek. Ligin 23. haftasında Kadir Has Stadı'nda oynanacak olan maçta rakibimiz olacak olan Vartaş Elazığspor ligin uzun süre liderliğini yapmıştı. Son haftalarda alınan sonuçlar ile 5. sıraya gerileyen Vartaş Elazığspor ile liderin arasında sadece 2 puan fark var. Üç zorlu maç serisinin son halkası ise deplasmanda Adanaspor ile oynanacak. Ligin 24. haftasında şu anda liderlik koltuğunun sahibi olan Adanaspor'a konuk olacak olan Kayseri Erciyesspor'un bu üç maçtan alacağı sonuçlar bir anlamda ligdeki kaderini de çizmiş olacak. Zirve yarışında puan kaybına tahammülü olmayan üç takımın ikisi ile deplasmanda karşılaşacak olan Erciyesspor ligde kalma umutlarını arttırabilmesi için bu maçlardan maksimum puanı çıkarması şart. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!