comScore

Kayseri Erciyesspor Kayseri Erciyesspor

Kayseri Erciyesspor'da Alanyaspor mesaisi - PTT 1. Lig Haberleri

09 Şubat 2016, Salı 12:26
Kayseri Erciyesspor'da Alanyaspor mesaisi - PTT 1. Lig Haberleri

Mavi-Siyahlılar Cumartesi günü sahasında ve taraftarı önünde konuk edeceği Multıgroup Alanyaspor maçından 3 puanla ayrılmak istiyor.

FutbolArena - PTT 1.Lig'de orta sıralarda mücadele eden Kayseri Erciyesspor ligin 21.haftasında Kadir Has Stadyumunda Multıgroup Alanyaspor'u konuk edecek.

Ligde geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 2-0'lık sonuçla mağlup olarak 6 haftalık mağlubiyetini son veren Kayseri Erciyesspor yeni bir seri yakalamak istiyor.  Kayseri Erciyesspor Hacı Boydak Kulüp Tesislerinin karlı olması nedeniyle hazırlıklarını Kayserispor'un Kadir Has Karpuzatan Tesislerinde sürdüren Kayseri Erciyesspor'da eksik oyuncu bulunmuyor.
Takıma devre arası transfer döneminde katılan olan oyuncuların uyumu oldukça iyi olması teknik heyeti kalan haftalar adına umutlandırıyor.


Kayseri Erciyesspor seri peşinde

 
Kayseri Erciyesspor Cumartesi günü sahasında konuk edeceği Multıgroup Alanyaspor'u yenerek yeni bir seri yakalamak istiyor. Cumartesi günü Kadir Has Stadyumunda oynanacak olan zorlu karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Ligde kalan maçlarından en az puan kaybı yapmak isteyen Mavi-Siyahlılar kalan her maçı final olarak görüyor. 6 maçlık seriye geçtiğimiz hafta sonu Gaziantep'te son veren Kayseri Erciyesspor, Alanyaspor maçı ile yeni bir galibiyet serisi hedefliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!