comScore

Kayseri Erciyesspor Kayseri Erciyesspor

Erciyesspor suskun

12 Ocak 2016, Salı 22:16
Erciyesspor suskun

PTT Birinci Lig'de ikinci yarının başlamasına sayılı günler kala Kayseri Erciyespor'da tek bir transfer bile yapılmadı.

FutbolArena - PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, ikinci yarı için çalışmalarını Antalya'da sürdürürken, takıma takviye yapılmaması taraftarı endişelendiriyor.

Ligin ilk yarısında özellikle son haftalarda aldığı sonuçlar ile küme düşme hattından çıkabilen Mavi-Siyahlı takımın bu kritik duruma rağmen takımı güçlendirmek için bugüne kadar bir imza attıramaması taraftarı korkutmaya devam ediyor. Lig'de yer alan diğer takımlar kadrolarını önemli isimler ile takviye ederek güçlerine güç katarken, Erciyesspor'da bugüne kadar tek bir imza bile yok. 

Bolu'ya Cuma günü geçecek

İkinci yarının ilk haftasında Pazar günü deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Kayseri Erciyesspor, Antalya kampını Cuma günü noktalayarak Bolu'ya gidecek. Verimli bir kamp dönemi geçirdiklerinin altını çizen Teknik Direktör Timuçin Bayazit, Boluspor maçını düşünmeye başladıklarını dile getirdi. Mevcut kadrosu ile yoluna devam eden Mavi-Siyahlı takımda yönetimin transfer için görüşmelerini sürdürdüğü ancak ikinci yarının ilk maçına transferin yetişmesinin zor olduğu kaydediliyor. Kulüp Başkanı Ziya Eren, transfer konusunda yabancı oyuncuları gündemlerine aldıklarını ve çalışmalarını bu yönde sürdürdüklerini açıklamıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!