comScore

Kayseri Erciyesspor Kayseri Erciyesspor

Kayseri Erciyesspor Helmond'a boyun eğdi

06 Ocak 2016, Çarşamba 19:49
Kayseri Erciyesspor Helmond'a boyun eğdi

Kayseri Erciyesspor, ikinci hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Hollanda Eerste Divisie Ligi ekiplerinden Helmond Sport'a 4-3 mağlup oldu.

Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarına devam eden Ptt 1. Lig ekibi Kayseri Erciyesspor, ikinci hazırlık maçında Hollanda Eerste Divisie Ligi ekiplerinden Helmond Sport ile karşı karşıya geldi.
 
Maça hızlı başlayan K. Erciyesspor dakikalar 6'yı gösterdiğinde Helmond karşısında 1-0 öne geçti. Yediği golün şokunu hemen atlatan Helmond ise Dakika 10'da ve 24'te bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.
 
İkinci yarıda da etkili oyununu devam ettiren Hollanda ekibi Helmond Sport, dakika 48'i gösterdiğinde skoru 3-1'e taşıdı. K. Erciyesspor dakikalar 57'yi gösterdiğinde kazandığı penaltıyı gole çevirdi ve farkı bire indirdi. 3-2.
 
Dakikalar 70'i gösterdiğinde ise Helmond Sport, skoru tayin eden golü attı ve maç 4-3 sona erdi.
 
Bu sonuçla birlikte K. Erciyesspor Antalya'da gerçekleştirdiği 2. Hazırlık maçında mağlubiyetle tanıştı.

 

4 NİJERYALI DENEMEYE ALINDI

 

 
Bir yandan kampa devam eden diğer yandan transfer çalışmalarını sürdüren K. Erciyesspor,  Nijeryalı futbolcular; Saturday, Michael ,Isaac ve Bala'yı denemeye aldı. Bu oyuncular teknik direktör Timuçin Beyazıt tarafından onay alırsa takıma transfer edilecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!