comScore

Kayseri Erciyesspor Kayseri Erciyesspor

Kayseri Erciyesspor transfer yapacak mı? Kayseri Erciyesspor Transfer Haberleri

17 Ocak 2016, Pazar 05:24
Kayseri Erciyesspor transfer yapacak mı? Kayseri Erciyesspor Transfer Haberleri

PTT 1.Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor yarın Antalya'da bir araya gelerek ikinci yarı hazırlıklarını start verecek.

Kayseri Erciyesspor Transfer Haberleri - Ligin ilk yarısını küme hattının hemen üzerine tamamlayarak büyük bir iş başaran Mavi-siyahlı takımın ligin ikinci yarısında üst sıraları hedefliyor. Yarın Antalya Belek'te bir araya gelecek olan Kayseri Erciyesspor ikinci yarının ilk maçı olan Boluspor karşılaşmasına kadar çalışmalarını Antalya'da sürdürecek olan Kayseri Erciyesspor ardından karayolu ile Bolu'ya gidecek. 15 Ocak'a kadar çalışmalarını Antalya'da sürdürecek olan Mavi-Siyahlılar iyi bir kamp dönemi geçirip ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyor.
 

Kayseri Erciyesspor'da transfer edilecek oyuncular - K. Erciyesspor Transfer Haberleri


Mavi-Siyahlılarda devre arası kampında takıma katılacak yeni oyuncular ve gidecek oyuncular var. Teknik heyetin raporu doğrultusunda bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Mavi-Siyahlılarda teknik heyetin kadroda düşünmediği isimlerde yer alıyor. Diğer yandan kaleci Zülküf ile fesih eden Kayseri Erciyesspor kaleye tecrübeli bir isime emanet etmek istiyor. Bu konuda çalışmalarını sürdüren Mavi-Siyahlılar devre arasında 4-5 takviye yapacak.

Adılovic ile yollar ayrıldı

Kayseri Erciyesspor'un sezon başından büyük umutlar ile transfer ettiği Eldin Adılovıc ile yollar ayrıldı. Şanlıurfaspor'dan sezon başı kadroya katılan forvet oyuncusu Kayseri Erciyesspor forması altında 11 karşılaşmaya çıkan Eldin Adılovıc sadece 3 gol attı. Performansının oldukça altından kalan Adılovıc ligin ikinci yarısında hangi takımın forma giyeceği ilerleyen günlerde belli olacak.

Haber: Memduh Borazan

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!