comScore

Kasımpaşa Kasımpaşa

Adem Büyük, Tolga Özkalfa'yı topa tuttu

16 Ocak 2016, Cumartesi 16:25
Adem Büyük, Tolga Özkalfa'yı topa tuttu

Kasımpaşa-Gaziantepspor maçının ardından Kasımpaşalı futbolcu Adem Büyük karşılaşmanın hakemi Tolga Özkalfa hakkında oldukça sert eleştiriler yaptı.  

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de 18. haftasında oynanan maçta Gaziantepspor, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Maçın ilk yarısında Rıza Çalımbay'ın sert tepki gösterdiği hakem Tolga Özkalfa hakkında karşılaşma sonunda Adem Büyük de oldukça ağır eleştirilerde bulundu. 


Adem Büyük, Tolga Özkalfa'yı topa tuttu


"Bizi istemiyorlarsa bu ligde oynamayalım"

"Bütün kararları rakip takım lehine verdi. Bize karşı argo konuşmalar, tünelden içeri girip bağırmalar, çağırmalar... Hakemlere saygı duyuyoruz ama böyle olmaz. Konuşmak istemiyoruz fakat rakibin penaltı öncesinde faul var. Maç sonrası izledim. Penaltının dışarıda olduğunu gördüm. Hakem ise içeride gördüm. İlk defa başımıza gelen bir olay değil. Canımız yanıyor. Bu hakem bildiğim kadarıyla FIFA kokartlıydı. Ancak bugün FIFA kokartı yoktu. Demek ki bir şeyler oldu. Belki bu konuşmamdan sonra ceza yiyeceğim ama işte... Çok da kötü şeyler söylemek istemiyorum. Bizi istemiyorlarsa bu ligde oynamayalım. Bir şekilde bunun önüne geçilmeli. Butun kulüpler şikayetçi. Ben artık hakemlerin daha dikkatli olmalarını istiyorum"

RIZA ÇALIMBAY GAZİANTEPSPOR MAÇINDA SAHAYI TERK ETTİ

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!