comScore

Juventus Juventus

Juventus'tan Robben açıklaması

28 Nisan 2013, Pazar 17:34

Juventus'un gnel menajeri Beppe Marotta transferlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İtalya Serie A'da şampiyonluğa oynayan Juventus'un genel menajeri Beppe Marotta transferler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Luis Suarez, Arjen Robben ve Alexis Sanchez ile ilgili açıklamalarda bulunan Torino ekibinin yöneticisi özellikl Robben'e olan hayranlığını dile getirdi.

Teknik direktör Antonio Conte'nin, Premier Lig'de 10 maçlık ceza almasının ardından gitmesi beklenen Luis Suarez'in ismini anmasına değinen Marotta, "Çok önemli bir oyuncu. Karıştığı olayların yanı sıra kesinlikle çok iyi bir futbolcu. Bu bir yana sezonun bitimine odaklanmalıyız. Sonrasında transfer konusuna teknik direktörümüzle birlikte karar vereceğiz" diye konuştu.

Marotta Barcelona'da istenileni veremeyen Alexis Sanchez ve Mario Götze'nin gelişiyle Bayern'den gitmesi düşünülen Arjen Robben'in listelerinde oluğp olmadıkları sorusuna da, "İki önemli oyuncu. Robben büyük bir sorumluluk ile oynuyor. Şu anda Avrupa'nın en iyi oyuncularından biri. Sanchez'e ise Barcelona çok büyük bir para verdi. Bence orada kalacak. Açıkçası ikisinin birden yan yana olmasını isterdim ama şu anda bu futbolculara hayran olduğumdan öte bir şey söyleyemem" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!