comScore

Juventus Juventus

Robben'e Çizme'den de talip çıktı!

26 Nisan 2013, Cuma 09:04

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu ifade edilen Arjen Robben'e İtalya'nın güçlü takımı Juventus da talip oldu.

Mario Götze'nin 38 milyon euro karşılığında Bayern Münih'e transfer olmasının ardından takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Arjen Robben, Galatasaray'ın da transfer listesinin başlarında yer alıyordu.

Özellikle başkan Ünal Aysal'ın çok istediği bilinen Hollandalı yıldız oyuncu da daha önce Bayern'de kalmak istediğini açıklasa da takımının yaptığı son transfer hamlesinden sonra Almanya'dan ayrılmaya sıcak bakıyor. Sarı Kırmızılı takımı ise bu transferde zorlayacak en büyük rakip olarak ise Juventus gösteriliyor. İtalyan basınında bugün çıkan haberlere göre Serie A'da adım adım şampiyonluğa ilerleyen Juventus, teknik direktör Antonio Conte'nin de çok istediği yıldız oyuncunun transferi için Bayern Münih'in kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Futbola Bedum altyapusında 5 yaşında başlayan Robben, ilk transferini 12 yaşında Groningen'e yaptı. 18 yaşında PSV'ye geçen Robben, 20 yaşında Chelsea'ye, 23 yaşında Real Madrid'e geçti ve 2 sezon oynadıktan sonra Bayern Münih'e geçti. 4 sezondur Bayern'de olan Hollandalı yıldız 76 maça çıkıp 44 gol attı.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!