comScore

Juventus Juventus

Juventus geri sayıma başladı!

21 Nisan 2013, Pazar 23:45

Serie A'daki dev mücadelede Milan'ı konuk eden Juventus, rakibinin 14 maçlık yenilmezlik serisini sonlandırdı, şampiyonluk yolunda büyük bir adım attı..



Juventus [1 - 0] AC Milan
57\' [1 - 0] A. Vidal (Penaltı)
Serie A\'da zirvede yer alan Juventus, 33. haftanın dev maçında Milan\'ı konuk etti.

Juventus sahaya; Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Marchisio, Vucinic 11\'i ile çıktı.

Milan ise sahada; Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, Constant, Montolivo, Ambrosini, Boateng, Pazzini, El Shaarawy, Robinho 11\'i ile yer aldı.

Konuk Milano ekibinde 12. dakikada kaleci Abbiati sakatlanarak yerini Amelia\'ya bırakırken, ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

Mücadelenin 56. dakikasında Juventus lehine penaltı kararı verildi. Asamoah\'ı ceza sahası içinde yere indiren Amelia, penaltıya sebebiyet verirken, atışı kullanan Vidal, Torino ekibini 1-0 öne geçirdi.

Kalan bölümde üstünlüğünü koruyan Juventus, sahadan 1-0 galip ayrıldı ve şampiyonluk yolunda büyük bir adım attı.

Peş peşe 6. galibiyetini alan Juve, 33 maç sonunda puanını 77 yaparken; en yakın takipçisiNapoli\'nin 11 puan önünde zirvede yer aldı. 14 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Milan ise 59 puanda kalırken, Şampiyonlar Ligi yolunda Fiorentina\'nın nefesini çok yakından hissetmeye başladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!