comScore

Juventus Juventus

Empoli - Juventus maçı özeti ve golleri

08 Kasım 2015, Pazar 19:02
Empoli - Juventus maçı özeti ve golleri

İtalya'nın en güçlü ekibi Juventus art arda galibiyetlerle üst sıralara tırmanmaya başladı. Juventus son olarak deplasmanda Empoli'yi 1-3 yendi.

FutbolArena - İtalya Serie A'da 12. hafta mücadelesinde Empoli sahasında Juventus'u ağırladı. Maç 1-3'lük skorla Juventus'un galibiyetiyle sonuçlandı.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu ve Şampiyonlar Ligi finalisti olan Juventus kadrosunda bazı değişikliklere gitmiş ve Vidal ile Tevez'i kaybetmişti. Bu sezona kötü bir başlangıç yapan Juventus hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Ligde toparlanmaya başladı. 1-3'lük Empoli galibiyetinin ardından puanını 18'e çıkaran Juventus 9. sıraya yükseldi. Empoli ise 14 puanla 12. sırada kaldı. 

Empoli - Juventus maçı özeti ve golleri



19. dakikada ev sahibi Empoli Massimo Maccarone ile 1-0 öne geçti. 32. dakikada ise yeni transferler Juventus'un ilk golünü kaydetti. Asist Real Madrid'ten gelen Sami Khedira, gol ise Atletico Madrid'ten gelen Mario Mandzukic'ten geldi. 38. dakikada bu kez sahneye çıkan ise tecrübeli solbek Patrice Evra oldu. İlk yarı 1-2'lik sonuçla tamamlandı. 

İkinci devrede ise 84. dakikada Paulo Dybala skoru belirleyen golü kaydetti. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!