comScore

Juventus Juventus

Pogba: "İnanmıştık ama olmadı"

07 Haziran 2015, Pazar 09:38
 Pogba:

Juventus'un yıldızı Paul Pogba maçın ardından yaptığı açıklamada finali kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Juventus'un yıldız futbolcusu Paul Pogba, kaybettikleri final maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bugün elimizden geleni yaptık ancak kabul etmek gerekir ki, Barcelona bizden daha iyiydi. Bu gece sadece onları tebrik edebiliriz." dedi.

"1-1'den sonra oyunu çevirebileceğimize inandık" diyen Pogba, "Kazanabileceğimizi gördük ancak gol ararken savunmada boşluklar verdik ve gol yedik. Tekrar beraberliği yakalayabilirdik ancak son dakikaya kadar mücadelemiz yeterli olmadı. Gerçekten acı verici" diye konuştu.
İtiraz ettikleri penaltı pozisyonu hakkında sorulan soruya, "Evet, hakem bazı hatalar yaptı ancak bu konuda bir şey diyemem" dedi.

"Juventus'ta son maçın mıydı?" sorusuna ise, "Düşünmeye ihtiyacım var. Henüz bilmiyorum. İlerleyen zamanda kararımı vereceğim" diye yanıt verdi.

Juventus'un tecrübeli kalecisi Buffon ise, "Taraftarımızı sevindirmek istiyorduk. İnanmıştık, başa baş bir mücadele de ortaya koyduk ancak olmadı. Özür dileriz" diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!