comScore

Juventus Juventus

Paul Pogba hakkında FLAŞ açıklama!

30 Ocak 2015, Cuma 10:50
Paul Pogba hakkında FLAŞ açıklama!

Dev kulüplerin rüyalarını süsleyen Fransız Milli futbolcu ile ilgili flaş bir açıklama yapıldı.

Juventus forması giyen Paul Pogba'nın geleceğiyle ilgili menajeri tarafından çarpıcı bir açıklama yapıldı.
 
Avrupa devlerinin renklerine bağlamak için sıraya girdiği Fransız yıldızın menajeri Mino Raiola, La Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
 
"Paul eğer Juventus'tan ayrılırsa, bu en üst nokta için olacak ve bu yıl olmazsa en geç bir sonraki yıl bu transfer gerçekleşecek.
 
Paul diğer yıldızlarla aynı seviyede ve aynı üne sahip bir isim. Ancak kendisi sezon sonunda transfere müsait durumda olacak olan da tek büyük yıldız. Eğer Cristiano Ronaldo, Lionel Messi veya Zlatan Ibrahimovic'i alamıyorsanız, sadece Paul için girişimda bulunabilirsiniz. Onu isteyen kulübün 100 Milyon Euro'dan daha fazlasını gözden çıkarması gerekiyor."
 
Ekim ayında Juventus ile 2019 yazına kadar sürecek yeni bir kontrat yapan 22 yaşındaki Fransız yıldız, bu sezon 26 resmi maçta görev alıp takımın vazgeçilmezlerinden olurken, 8 gol atıp 4 de asist yaptı.
 
Pogba, Türkiye'de düzenlenen 2013 U-20 Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Fransa Milli takımının en etkili isimlerinden biri olmuş ve turnuvanın en iyi oyuncusu seçilmişti. 21 yaşındaki futbolcu, 2014 Dünya Kupası'nın da en iyi genç oyuncusu ödülüne layık görülmüştü.
 
Ortasaha futbolcusu, 2012 yazında Manchester United'dan Juventus'a bedelsiz olarak transfer olmuştu.
 
İtalyan ekipteki 3. sezonunu geçiren ortasaha futbolcusu, siyah beyazlı formayla 114 resmi maça çıkarken 22 gol atıp 20 de asist yaparak oldukça etkileyici bir performans sergiledi.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!