comScore

Juventus Juventus

Trabzonspor'dan taraftara uyarı

26 Şubat 2014, Çarşamba 14:31

UEFA'da Juventus ile karşılaşacak olan Trabzonspor, dev maç öncesi taraftarlarına uyarılarda bulundu.

UEFA'da Juventus ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, efsane futbolcularından Ali Kemal Denizli dev maç öncesi açıklamalarda bulundu.

DENİZCİ: "GERÇEKÇİ OLMAMIZ LAZIM"

Trabzonspor'un efsane futbolcularından Ali Kemal Denizci, Juventus karşısında gerçekçi olmaları gerektiğini söyledi. Ali Kemal Denizci, Juventus ile oynanan ilk maçta takımın olumlu izlenimler verdiğini vurgularken şunları söyledi:

"Uzatmalarda yediğimiz ikinci gol olmasa belki bu maçın havası da farklı olurdu. Ancak gerçekçi olmamız lazım. Juventus maçında tribünlerde oluşturulacak atmosfer ve heyecan ile en azından moral açısından iyi bir sonuçalınabilir. Juventus, oyuncu kadrosu ve kalitesi ile tartışmasız favori. Bizim bu maçtaki artımız ne olurona bakmamız lazım."

BİLETLER BÜYÜKÖLÇÜDE TÜKENDİ

Trabzonspor'un Juventus ile oynayacağı maça bordo mavili taraftarlarda yoğun ilgi gösterdi. Satışa sunulan biletlerin büyükölçüde tükendiği belirtilirken, bordo mavili taraftarların karşılaşmanın 61'inci dakikası için görsel şov hazırlayacağı bildirildi.

AVRUPA'DA 111'İNCİ RANDEVU

Trabzonspor, yarın akşam Juventus ile yapacağı maç ile Avrupa'daki 111'inci maçına çıkacak. Bordo mavililer, bugüne kadar Avrupa kupalarında yaptığı 110 maçta 42 galibiyet, 39 mağlubiyetve 29 beraberlik aldı. Söz konusu maçlarda 148 gol atan bordo mavililer, kalesinde 150 gol gördü. Trabzonspor, ilk olarak 1976-1977 sezonunda başladığı Avrupa serüveninde Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFAAvrupa Şampiyonlar Ligi'nde 28, 2009-2010 sezonundan itibaren UEFA Avrupa Ligi adıyla düzenlenmeye başlanan eski adıyla UEFA Kupası'nda 61, Avrupa Kupa GalipleriKupası'nda 12 ve UEFA İntertoto Kupası'nda 8 maç oynadı.

EN FARKLI GALİBİYET

Bordo mavililer, Avrupa kupasında güçlü takımlarakarşı da önemli başarılar elde etti. Trabzonspor, 1976-1977 sezonunda İngiltere'nin Liverpool, 1983-1984 sezonunda İtalya'nın Inter, 1990-1991 sezonunda İspanya'nın Barcelona ve 1994-1995 sezonunda iseİngiltere'nin Aston Villa takımını Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 1-0'lık sonuçlarla yenmeyi başardı.

Trabzonspor, 1983-1984 sezonunda yendiği Inter'i 14 Eylül 2011'de oynanan Şampiyonlar Ligi grup maçındada 1-0 mağlup etti. Trabzonspor, 2007-2008 sezonunda UEFA Intertoto Kupası'nda Arnavutluk temsilcisi Vllaznia'yı sahasında 6-0'lık sonuçla mağlup ederek, 110 maçtaki en farklı galibiyetine de imza attı.

TARAFTARLARA ÖNEMLİ UYARI

Trabzonspor yönetimi, Juventus maçı içintaraftarlarına bir duyuru yaptı. Taraftarların yapacağı her türlü eylemin kulübe ceza getirebileceğinin vurgulandığı açıklama şöyle:

"Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA Talimatları gereği stadyumlarda meşaleyakmak, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmakve kötü tezahüratta bulunmak kesinlikle yasaktır. Ayrıca takımımızın daha önce oynadığı müsabakalarda taraftarlarımızın yaktığı meşaleler ve rakiptakım veya takımlara yönelik kötü tezahüratları kulübümüzün ciddi oranda ceza ödemesine sebep olmuştur. Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta vesonuç olarak daha da ağır boyutlar kazanmaktadır. Bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de yasa gereği maddi vemanevi çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır. Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyuncacentilmence desteklemelerini bekliyoruz."

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL KADROSU

Trabzonspor'un muhtemel kadrosuise şöyle:
"Onur- Bosingwa, Mustafa, Aykut, Kadir, Olcan, Zokora, Colman, Özer (Malouda), Adrian, Henrique

SAKAT: Bamba

CEZALI: Yok

BİLET FİYATLARI: Kale arkası: 10 TL, Maraton: 30 TL, Kale arkası: 10 TL, Kapalı kenar: 50 TL,Kapalı orta: 75 TL, VIP: 200 TL, VIP Özel: 1000 TL, Misafir seyirci: 30 TL.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!