comScore

Juventus Juventus

Hacıosmanoğlu: 'Juve şike yapsa...'

23 Şubat 2014, Pazar 11:32

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Bizim orada hakem ayarlanıyorsa burada da ayarlanıyor” demediğini belirtti. Juventus'un şike yaptığını ima etmediğini, öyle olsa kendilerinin de şikenin içinde bulunacağını dile getirdi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Juventus-Trabzonspor maçından sonra yaptığı açıklamalar gündeme oturmuştu.

"Şike her yerde devam ediyor. Bizim orada hakemler ayarlanıyorsa burada da ayarlanıyor" ifadeleri ajanslarda yer almıştı. İbrahim Hacıosmanoğlu, hakem hatasına atıfta bulunduğunu belirterek "Juventus ile oynadığımız maçta hakem hatası yapıldığını söyledim.

Hakemlerin, çizgiyi geçmeyen topa 'geçti' diyerek yanlış karar verdiğini söyledim. Juventus'un şike yaptığıyla ilgili hiçbir imada bulunmadım. Juventus bizimle oynadığı maçta şike yapsa zaten Trabzonspor ile şike yapmış oluyor" şeklinde konuştu.

UEFA'YA TEŞEKKÜR

"Türkiye'de hakemler ayarlanıyorsa, burada da ayarlanıyor" diye bir şey söylemediğini dile getiren Trabzonspor Başkanı, "Şikeye karşı hassasiyetinden ötürü UEFA'ya teşekkürlerimi ilettim. UEFA, şike davasında üzerine düşeni tam olarak yapmıştır" ifadelerini kullandı. Trabzonspor, perşembe günü deplasmanda 2-0 kaybettiği Juventus ile önümüzdeki hafta perşembe günü Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak.

Öte yandan Hacıosmanoğlu'na hakem açıklamaları nedeniyle UEFA'nın soruşturma açabileceği belirtilmişti. Hafta içinde oynanan Manchester City-Barcelona maçının ardından City Teknik Direktörü Pellegrini hakemleri suçlamış, bu nedenle UEFA, Arjantinli teknik adama soruşturma açmıştı.

TARAFTARA UYARI

Trabzonspor yönetimi, Kayseri maçında taraftarları centilmence desteğe çağırdı. Meşale atma, kötü tezahürat gibi unsurların yasak olduğu hatırlatıldı. Kulüp bu yönde ceza daha alırsa, sahası 1 maç kapatılacak. Öte yandan kart cezalısı olduğu için görev yapamayacak olan Zokora'nın yerine Bourceanu'nun bugün ter dökmesi bekleniyor. Teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın Juventus maçında savunmanın önünde oynattığı Bourceanu'yu yine Colman ile birlikte aynı yerde görevlendireceği belirtildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!