comScore

Juventus Juventus

Conte, Trabzonspor'u yorumladı

19 Şubat 2014, Çarşamba 15:32

Juventus teknik direktörü Antonio Conte, Trabzonspor ile oynayacakları maç öncesi yaptığı yorumda UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmanın rüya gibi bir başarı olacağını söyledi.

Juventus teknik direktörü Antonio Conte, Trabzonspor ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Conte, Şampiyonlar Ligi'nden elenmeleriyle ilgili olarak; "Ben bundan önceki maçlarda alınan kötü sonuçlardan ötürü duyulan üzüntülerle ilgili konuşma yapmak istemiyorum. Önümüzde Avrupa'da oynanacak zorlu maçlar var. Juventus gibi büyük bir kulübün bu tarz maçları oynaması gerekiyor. 52 günde 16 tane maç yapacağız. Bu nedenle tüm ekibimizin motive olması gerekiyor. Benim herkese ihtiyacım var" yorumunu yaptı.

Conte, Avrupa Ligi'nin favorilerinden biri olmaları konusunda; "Eğer gerçekten Juventus'un Avrupa Ligi'nde kazanabilecek bir takım olduğunu düşünüyorsanız, ben böyle düşünen insanlara teşekkür ederim ancak bu çok uzun bir yol, çok fazla tur ve maç var. Ben bu maçların tamamında aynı 11'le maça çıkamam. Bu nedenle herkesin benim yanımda olmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

"KAZANMAK RÜYA GİBİ OLUR"

Conte; "Avrupa Ligi çok presttijli bir lig, aynı zamanda çok riskli bir turnuva. Son maça gelmeden bir şeyler söylemek kolay değil. Oyuncularım bu zorlu sürece hazır olduğunu söyledi.

Takımın aldığı başarıların kişisel olduğunu düşünmüyorum. Gelen bir başarı varsa takım mantalitesi başarısı olarak düşünülmeli. Avrupa Ligi'nin kazanılması benim için rüya gibi başarı olur" diyerek sözlerini noktaladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!