comScore

Juventus Juventus

Mandıralı'nın kaderi Juventus'a bağlı

18 Şubat 2014, Salı 12:31

Mustafa Akçay'ın görevden ayrılmasının ardından dümene geçen Hami Mandıralı'nın takımdaki geleceğinin Juventus maçından sonra şekilleneceği belirtildi.

Trabzonspor'da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da onayıyla takımda teknik sorumlu olarak görevine devam eden Hami Mandıralı'ya Juvertus maçıöncesi futbolculardan büyük destek geldi. Yönetim ise, Juventus deplasmanından puan ya da puanlaralınması durumunda futbolculara yüksek bir prim vermeyi planlıyor.

Trabzonspor'da teknik direktör arayışları şimdilik son buldu. Transfer çalışmaları dahil tüm yetkileri alması için teklif götürülen teknik direktör Şenol Güneş, “Şu anda çalışmaya hazır değilim” şeklinde cevap verdikten sonra yeni arayışlara devameden, ancak yöneticilerinden, "Hami ile devam edelim" baskıları alan başkan İbrahimHacıosmanoğlu kararını verdi.

Hami Mandıralı'ya güvendiklerini söyleyen Hacıosmanoğlu, "Herkes teknik direktör olarak doğmuyor,herkese bir şans verilmeli. Hami hocamıza bu şansı verdik ve takımızın başında ve arzumuz takımın başında kalması yönünde" diyerek genç teknik adamınönünü açtı.

MANDIRALI'NIN KADERİJUVENTUS'A BAĞLI

Mustafa Akçay'ın görevden ayrılmasının ardından yönetime açık bir şekilde görevi istediğini söyleyen Mandıralı'nın Juventus maçında teknik adam olarak sergileyeceği performans da takımda kalış süresine etki yapacak. Juventus karşısında alınacak iyi bir sonuç Hami Mandıralı'nın koltuğunu sağlamlaştıracak. Bordo-mavili futbolcularda Hami Mandıralı'nın teknik adam olarak görevine devam edecek olmasından oldukça mutlu. Kaptan Onur liderliğindeki futbolcular Hami Mandıralı'nın devam edeceği kararını duyduktan sonra genç teknik adamı arayarak tebrik etti.

YÖNETİMDEN PRİM JESTİ

Trabzonsporlu yöneticilerde Juventus maçından puan ya da puanlar alınması durumunda futbolculara yüksek bir prim vermeyi planlıyor. UEFA Avrupa Ligi'nde bugüne kadar elde edilen başarılı sonuçların ardından oyuncuların ödemelerini aksatmamayaözen gösteren bordo-mavili yöneticiler, Juventus maçından da umutlu. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Juventus maçı öncesi takımaolan güvenlerinin tam olduğunu belirterek, "Takımız orada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edecektir. Bugüne kadar elde ettiğimiz güzel sonuçlarındevamını orada getirmek istiyoruz" diye konuştu.

MUSTAFA: "İTALYA'YA TESLİM OLMAYA GİTMİYORUZ"

Trabzonspor'un kaptanlarından MustafaYumlu, İtalya'ya teslim olmaya gitmeyeceklerini belirterek, “Sonuna kadar savaşacağız. Kötü oynama hakkımızı doldurduk. Artık savaş vakti. Hemfiziksel olarak hem de kafa olarak sadece bu maça odaklandık ve oradan istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyoruz. İnter ile deplasmanda oynadığımızmaç öncesinde kimse bize şans tanımıyordu ama kazandık. Juventus maçında sahada basmadık yer bırakmayanbir takım görecek herkes” diye konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!