comScore

Juventus Juventus

Juventus'un gündeminde genç G.Saraylı var!

14 Şubat 2014, Cuma 22:32

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un, Galatasaray forması giyen başarılı ve genç savunma oyuncusu Semih Kaya'yı gündemine aldığı iddia edildi.

İsmi Avrupa'nın önde gelen ekipleri ile anılan Semih Kayaiçin Napoli'nin ardından bir başka İtalya devinin daha ismi gündeme geldi.

İtalyan basınında yer alan haberde Serie A liderinin önümüzdeki sezon savunma hattını güçlendirmek adına bütçe ayıracağı ve bu yapılanma kapsamında Galatasaray forması giyen Semih Kaya'yı gündemine aldığı iddia edildi.

Ayrıca aynı haberde, Serie A temsilcisinin geçtiğimiz günlerde ismi sarı kırmızılı ekip ile anılan Manolo Gabbiadini'yi de takibe aldığı belirtildi. Sampdoria forması giyen genç hücum oyuncusu için maddi koşulların beklendiği belirtildi.

Daha önce isminin Galatasaray ile anılmasının ardından açıklama yapan Gabbiadini, "Türk kulübü ile tam olarak nasıl bir görüşme olduğunu bilmiyorum. Ama bu konuda hassasım ve dikkatimin dağılmasını istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Genç oyuncu ayrıca "Sampdoria'da gerçekten kendimi iyi hissediyorum. Takımla iyi zaman geçiriyorum ve antrenörümle iyi bir ilişkim var. Sampdoria'da kalmayı isterim ama futbolda asla asla demem" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!