İngiliz basınında Galatasaray - Juventus maçının hemen ardından çıkan haberde 'Türkler İtalyanlara acımadı' başlığı altında Serie A şampiyonu Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nden elendiği duyuruldu.
Ayrıca; "Roberto Mancini milli takımdan eski arkadaşı Conte'nin elini sıkarkensuratında alaycı bir gülümseme vardı' diye yazıldı.
Michael Owen ise yaptığı yorumdaJuventus'un “yaşlı kadın”a benzetilmesine atıfta bulunarak; "İstanbul'da inanılmaz bir sahne. Galatasaray 'Yaşlı kadın'ı ŞampiyonlarLigi dışına attı"
yorumunu yaptı.
JUVENTUS KAYBEDİNCE GALATASARAY BİR UST TURA ÇIKTI
UEFA.com ise maçtan hemen sonra resmi sitesinden Galatasaray'ın zaferini duyururken; son dakikada gelen dramatik gol ile ilgili olarak da'Sneijder'in golu Juventus'u kılıca çekti' başlığı atıldı ve 'Galatasaray formasının Juventus'un üstünde' denildi.

