comScore

Inter Inter

39'luk Zanetti: "Futbolu bırakmayacağım"

29 Nisan 2013, Pazartesi 19:20

Inter'in tecrübeli kaptanı yaşadığı ağır sakatlığa rağmen futbola devam edeceğini söyledi.

1995 yılında daha 22 yaşındayken Inter kulübünden içeri giren Javier Zanetti tam 18 yıldır mavi-siyahlı kulüp adına formasını terletiyor. Tecrübeli futbolcu hafta sonu Palermo ile oynanan karşılaşmanın 17. dakikasında aşil tendonundan sakatlanmıştı. Yapılan kontrollerin ardından Arjantinli oyuncunun sahalardan en az 6 ay uzak kalacağı açıklanmıştı.

3.5 ay sonra 40 yaşına girecek olan Zanetti'nin bu sakatlığın ardından futbolu bırakacağı tahmin ediliyordu. Ama Arjantinli oyuncu futbol aşkının henüz bitmediğini gösterdi. Zanetti yaptığı açıklamada: "En azından bir kez daha taraftarımın önünde oynamak istiyorum. Umarım 1'den fazla kez oynayabilirim. Sakatlandığım anda durumun çok ciddi olduğunu biliyordum. Ama artık olan oldu, şanssız bir gündü. Neyse ki kariyerim boyunca ciddi sakatlıklar yaşamadım, bu belki de ilktir. Bundan sonraki zamanımda iyileşmek için, sahalara yüzde 100'ümle dönmek için çalışacağım. Tüm yapacağım bu olacak. İyileşip, sahalara dönmek için her şeyi yapabileceğim." diye konuştu.
Zanetti'nin Inter ile kontratı bu sezon sonunda bitiyor. Arjantinli futbolcu, 1995 yılında göreve gelen başkan Massimo Moratti'nin ilk transferiydi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!