comScore

Inter Inter

İnter - Juventus maçı özeti ve golleri

03 Mart 2016, Perşembe 02:03
İnter - Juventus maçı özeti ve golleri

 İtalya Kupası yarı final rövanş maçında İnter - Juventus maçı penaltılara gitti ve penaltılarda Juventus finale yükselen takım oldu. 

FutbolArena - İtalya Kupası yarı final rövanş maçında İnter sahasında ağırladığı Juventus'u 3-0 yenerek turu uzatmalara götürmeyi başardı. İlk maçta 3-0 mağlup olan İnter, sahasında aynı skorla Juventus'u yendi ve uzatmalara giden maçta başka gol çıkmayınca finalist penaltı atışlarıyla belli oldu. İnter'de Palacio topu direğe vururken Juventus penaltı kaçırmadı ve finale yükseldi. Juventus'un finaldeki rakibi Milan oldu.
 

inter - Juventus maçı özeti ve golleri

 
İki takım da 3-0'lık ilk maçın ardından rotasyona giderken İnter büyük bir sürprize imza attı. 16. dakikada Marcelo Brozovic ile 1-0 öne geçen Milano temsilcisi, 49. dakikada Ivan Perisic ile farkı 2'ye çıkardı. 82. dakikada ise penaltıdan Marcelo Brozovic ikinci golünü atarak maçı 3-0'a getirip uzatmalara götüren isim oldu. 
 
Uzatmalarda iki takım da gol bulamayınca maç penaltılara gitti. Penaltılarda İnter'in Arjantinli golcüsü Rodrigo Palacio topu üst direğe vurunca avantaj Juventus'a geçti ve penaltı kaçırmayan Juventus finale yükselen takım oldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!