comScore

Inter Inter

Roberto Mancini'nin yerine Diego Simeone mi geliyor? Inter Haberleri

05 Şubat 2016, Cuma 09:32
Roberto Mancini'nin yerine Diego Simeone mi geliyor? Inter Haberleri

Inter'in sezon sonu lig şampiyonu olunamaması halinde Mancini'nin yerine teknik direktörlüğe Diego Simeone'yi getireceği öne sürüldü.

FutbolArena Dış Haberler – Roberto Mancini yönetimindeki Inter, İtalya Serie A'ya muhteşem bir giriş yaptıktan sonra düşüşe geçmişti. Ligde lider Napoli'nin 9, Juventus'un ise 7 puan arkasına düşen Inter, İtalya Kupası yarı final ilk maçında da Juventus'a deplasmanda 3-0 mağlup oldu.

 

Roberto Mancini, Inter'den ayrılacak mı?

 
Üst üste alınan kötü skorlar sebebiyle Inter yönetimi de Mancini'nin yerine arayışlara başladı. İspanyol basınında çıkan bir habere göre eğer Inter bu sezon ligde şampiyon olamazsa görevine son verilecek ve yerine Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone getirilmeye çalışılacak. Inter yönetiminin, Atletico'yla sözleşmesi 2020'ye kadar devam eden Simeone'yi getirebilmek için oldukça yüksek bir teklif yapmasının gerekeceği ifade ediliyor.
 
2011'den beri Atletico Madrid'in başında bulunan Diego Simeone futbolculuğu döneminde 2 yıl Inter forması giymişti. Toplamda 19 senelik futbolculuk kariyerinin 8 yılını İtalya'da geçiren Simeone teknik direktörlük kariyerinde de yarım sezon Catania'nın başında Serie A deneyimi yaşamıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!