comScore

Inter Inter

Roberto Mancini Napoli Teknik Direktörü Sarri'ye hala kızgın

21 Ocak 2016, Perşembe 13:24
Roberto Mancini Napoli Teknik Direktörü Sarri'ye hala kızgın

İtalya Kupası'nda Inter ile Napoli arasında oynanan maçın son dakikalarında Roberto Mancini ile Sarri arasında çıkan sözlü tartışmanın izleri hala sürüyor.  

FutbolArena Dış Haberler -  Inter'in, İtalya Kupası'nda Napoli'yi elediği maçın son dakikalarında Roberto Mancini ile Napoli'nin teknik direktörü Sarri arasındaki kavganın izleri sürüyor. Hatırlanacağı üzere maçta çılgına dönen ve Napoli yedek kulübesinin üzerine yürüyen Mancini oldukça kızmıştı. İtalyan teknik adam maçın ardından yaptığı açıklamada Sarri'nin kendisine gay ve aptal dediğini söyledi. 


Roberto Mancini, Napoli Teknik Direktörü Sarri'ye hala kızgın


Roberto Mancini İtalya basınına yaptığı açıklamada Napoli Teknik Direktörü Sarri'nin kendisi için söylediği gay ve aptal kelimeleri için hala kızgın ve kırgın olduğunu söylerken İtalyan eşcinseller de bu konuyla ilgili tepkisini ortaya koydu.  Gay hakları sözcüsü Antonello Sanninoi "İtalyan Olimpik Komitesi'ne konuyla ilgili başvurumuzu yapacağız. Aylar önce futbol sahalarında homofobik sözler sarfedebilen bir tekrar aynı şeyi yapıyor ve hatta ötesine gidiyor. Bizim amacımız Sarri'nin ceza almak için uğraşmak değil, bu tür olayların önüne geçebilmektir

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!