comScore

Inter Inter

Felipe Melo, Inter'de göz dolduruyor

24 Eylül 2015, Perşembe 00:30
Felipe Melo, Inter'de göz dolduruyor

Transferin son gününde Inter'e imza atan Felipe Melo, Hellas Verona maçında, maçın adamı seçildi. 

FutbolArena Dış Haberler - İtalyan spor sitesi Calciomercato'nun değerlendirmesine göre, Inter - Verona maçında en yüksek puanları 7 ile Felipe Melo ve Sala aldı.

Hellas Verona'lı Jakopo Sala Melo ile birlikte maçın adamı seçildi.
HEDEFİNİ AÇIKLADI

Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo, Inter forması altında kalitesini göstermeye başladı.
 
Son Verona maçında attığı gol ile maçı kazandıran futbolcu galibiyetin ardından yaptığı açıklamada hala ne kadar hırslı olduğunu ortaya koydu. 
 
Sky Sports'a konuşan Melo, "Çok mutluyum. Gol attığım için değil. Kazandığımız için. Böyle savunma yapan bir takıma karşı kazanmak önemliydi. Bu performans için Tanrı'ya şükrediyorum. Bize kötü oynuyor diyenler. Barcelona'yı izlesin. Buraya gelirken tarih yazmak istediğimi söylemiştim. Buna alışığım. Tekrar milli takıma dönmek istiyorum" ifadelerini kullandı. 



Kahreden performans!

Felipe Melo, İnter'e gider gitmez kalitesini kısa sürede gösterdi. Takıma hemen adapte olan ve vazgeçilmezler arasına giren futbolcu, son üç maçın tamamında 90 dakika oynadı. Bu maçlarda İnter kalesinde gol görmedi ve hepsini kazandı. Brezilyalı futbolcu son olarak oyununu, Verona'ya attığı galibiyet golü ile süsledi ve takımına 3 puanı getirdi. 
Futbolcunun bu performansı Galatasaray taraftarını adeta kahretti. Roberto Mancini'nin çalıştırdığı İnter, 5 maçta topladığı 15 puan ile Serie A'da lider durumda. 

"Milli takıma dönmek istiyorum"

Verona maçının ardından Sky Sports'a konuşan Melo, "Çok mutluyum. Gol attığım için değil. Kazandığımız için. Böyle savunma yapan bir takıma karşı kazanmak önemliydi. Bu performans için Tanrı'ya şükrediyorum. Bize kötü oynuyor diyenler Barcelona'yı izlesin. Buraya gelirken tarih yazmak istediğimi söylemiştim. Buna alışığım tekrar milli takıma dönmek istiyorum" ifadelerini kullandı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!