comScore

Inter Inter

İnter ile Milan arasında oynanan maçı İnter 1-0 kazandı

13 Eylül 2015, Pazar 23:42
İnter ile Milan arasında oynanan maçı İnter 1-0 kazandı

Serie A'nın iki devi İnter ve Milan ligin 3. haftasında karşı karşıya geldi.

FutbolArena - Guiseppe Meazza stadında oynanan derbinin kazananı İnter oldu. Serie A'nın 3. haftasında İnter sahasında ezeli rakibi Milan'ı ağıladı. İnter maçtan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

Roberto Mancini'nin çalıştırdığı İnter geçtiğimiz günlerde Galatasaray'dan Felipe Melo'yu satın almış, Alex Telles'i de kiralamıştı. 
Melo ilk 11'de Alex Telles sonradan oyunda... 

Felipe Melo derbiye ilk 11'de başlarken, Alex Telles 68. dakikada Juan Jesus yerine sonradan oyuna girmişti. Felipe Melo 63. dakikada sarı kart da görerken 90 dakika oyunda kaldı. 

İnter'e galibiyeti getiren gol 58. dakikada Freddy Guarin'den geldi. Mavi-Siyahlılar bu galibiyetin ardından 3 maçta aldıkları 9 puanla liderliğe yükseldi. Milan ise 3 maçta 3 puanda kaldı ve ikinci mağlubiyetini yaşadı.
Melo ile Balotelli kapıştı 

Maçın ikinci yarısında Milan'ın hırçın oyuncusu Mario Balotelli ile Felipe Melo arasında tartışma çıktı. Melo, Balotelli'ye arkadan sert girdi ve Balotelli yerde kaldı, bunun üzerine Balotelli Melo'yu iterken, Melo da aynı şekilde karşılık verdi. Sonrasında iki oyuncu arasında sözlü bir tartışma yaşandı ama bu gerginlik uzun sürmeden son buldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!