comScore

Inter Inter

Inter kaptanına büyük onur

29 Nisan 2014, Salı 21:23

Inter'in efsane oyuncusu Javier Zanetti'nin, emekliğinden hemen sonra Inter'de Futbol Direktörlüğü görevine getirileceği iddia edildi.

Sezon sonu aktif futbolculuk kariyerini noktalayacağını daha önce açıklayan Inter'in efsane oyuncusu Javier Zanetti'nin, emekliğinden hemen sonra Inter'de Futbol Direktörlüğü görevine getirileceği iddia edildi.

İtalyan basınında çıkan Zanetti'nin futbol direktörlüğüne getirileceği iddialarını doğrulayan kulüp başkanı Erick Thohir, konuyla hakkında Zanetti'yle görüşmelerinin sürdüğünü, olumlu adımlar atıldığını söyledi.
Kulübün transfer stratejisiyle ilgili de konuşan Thohir, kadroyu yenilemek için öncelikle kimlerin kalıp, kimlerin ayrılacağına karar vereceklerini söyledi.

İşte Erick Thohir'in İtalyan basınına yaptığı açıklamalar:

"Zanetti'nin futbolu bıraktıktan sonra kulüpte kalmasına ben de sıcak bakıyorum. Bu konu yönetimimizde uzun zamandır tartışılan bir konu. Zanetti'yle de görüşmelerimiz var ve olumlu yönde ilerliyoruz."

"GİDECEK VE KALACAKLAR..."
"Transferle ilgili bir çok isim yazılıyor. Bunları ben değil basın yazıyor. Bizden paylaşılan isim yok. Kulübü sağlıklı bir duruma getirmek gelirleri artırmamız gerek. Gelirlerimiz yüksek seyrettiği sürece transfer yapmamız kolaylaşacaktır. Öncelikle kimlerin kulüpte kalıp, kimlerin kalmayacağına karar vermemiz gerekiyor."

VIDIC'İ ALDIK ÇÜNKÜ..."
"Ocak transfer döneminde D'Ambrosio'yu kadromuza kattık, bu gerekli miydi? Bence evet. Elimizde kanat oyuncusu olarak Jonathan ve Nagatomo vardı ve o bölgeye bir oyuncu daha aldık. Vidic'le anlaşmamızdan dolayı oldukça mutluyum. Defans bölgesinde lider bir oyuncuya ihtiyacımız var, Yıllarca Manchester United defansını yönetmiş bir futbolcu bize fayda sağlayacaktır"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!