comScore

Inter Inter

Inter'li yıldıza Liverpool kancası!

29 Nisan 2014, Salı 17:34

İtalya Serie A ekiplerinden Inter'in 19 yaşındaki yıldızı Mateo Kovacic için İngiltere'den Liverpool'un transfer teklifi yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool, Philippe Coutinho'nun ardından Inter'den şimdi de bir başka orta saha oyuncusu Mateo Kovacic'i transfer etmeye hazırlanıyor.

2013 yılında 8,5 milyon pound'a Philippe Coutinho'yu transfer eden Liverpool, Brezilyalı genç futbolcunun sergilediği başarılı performansın ardından rotayı şimdi de Mateo Kovacic'e çevirdi.

Hırvatistan Milli Takımı'nın Dünya Kupası kadrosuna da girmesi beklenen 19 yaşındaki genç futbolcu, bu sezon Serie A'da 25 maçta forma giymesine rağmen Inter'de bir türlü ilk 11'de kendisine yer bulamadı.

Yıldız futbolcunun menajeri Nikky Vuksan yaptığı açıklamada, "Takımda kimin oynayacağına hoca karar verir. Belli ki Mateo fazla süre alamadığı için mutsuz. Ama hangi oyuncu bu durumdan memnun olur? Bu konuda tek söyleyebileceğim Mateo'nun Inter'le olan sözleşmesi devam etmekte" ifadelerini kullandı.

İngiliz basınnıda yer alan iddialara göre Liverpool genç futbolcu için sezon sonunda 8 milyon pound değerinde bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Ancak Inter, 2013 yılında Dinamo Zagreb'ten 10 milyon pound'a transfer ettiği yıldız oyuncuyu daha düşük bir ücrete satmak istemiyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!