comScore

Inter Inter

Mourinho'dan İtalya'yı karıştıran teklif

20 Şubat 2014, Perşembe 19:13

Portekizli teknik adam, Zanetti'yi Londra'ya getirmek istiyor. 

FutbolArena - İtalya Serie A takımlarından Inter'de top koşturan Javier Zanetti, 1995 yılında adım attığı mavi-siyahlı kulübün tam 19 yıldır formasını taşıyor.

40 yaşındaki Arjantinli futbolcunun sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Bu sezon toplamda sadece 6 maçta görev alabilen Zanetti önümüzdeki günlerde kulübün sahibi Erick Thohir ile görüşecek. Thohir'in Arjantinli futbolcuya kariyerine Inter kulübünde antrenör olarak devam etme teklifi yapacağı öğrenildi.
Tecrübeli futbolcunun kafasını karıştıran telefon ise Londra'dan geldi. Jose Mourinho eski öğrencisini arayak bir sezon Premier Lig'de oynamasını ve 2015'ten itibaren de teknik ekibine dahil olmasını istedi. Bu teklif Zanetti'ye cazip gelse de Milano şehrinden ayrılmaya sıcak bakmaması ve aile hayatını bozmak istememesi nedeniyle Mourinho'nun önerisini geri çevireceği tahmin ediliyor.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Zanetti'nin geleceğini büyük ölçüde Thohir ile yapacağı görüşme belirleyecek. Eğer bir anlaşmaz sağlanamazsa, 40 yaşındaki futbolcuya İngiltere yolu görünebilir.

Haber: Rıdvan AKSU

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!