comScore

Inter Inter

İşte G.Saray'ın hayallerini bitiren adam..

20 Şubat 2014, Perşembe 15:32

Inter'in yeni sahibi Erick Thohir'in, Galatasaray ile ismi geçen Vidic ile anlaşması an meselesi. Yine sarı kırmızılılar ile ismi anılan Guarin ile de sözleşme uzatmayı planlıyor.

Inter'in yeni sahibi Erick Thohir, takımın hayal kırıklığıyla geçen sezonun ardından yaz aylarında yoğun bir transfer dönemine hazırlanıyor.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Thohir bazı önemli oyuncularla yeniden kontrat imzalarken, bazı oyuncuların durumlarını ise değerlendirecek. Esteban Cambiasso'nun kontratının yenilenmesi beklenirken, Walter Samuel konusunda son karar sezon sonu oyuncu ve menajeriyle yapılacak görüşmenin ardından netleşecek.

Galatasaray ile ismi geçen oyuncularndan Nemanja Vidic'in transferini önümüzdeki günlerde resmen açıklaması beklenen Thohir, sarı kırmızılılarla anılan Kolombiyalı orta saha oyuncusu Fredy Guarin konusunda da kararsızlık yaşıyor. Oyuncunun menajeri ve kendisi Inter'de kalmak istediklerini belirtirken, kontratın 2016'dan 2018'e kadar uzatılması gündeme geldi.

Thohir'in hali hazırda transfer çalışmalarına başladı ve bazı önemli oyuncuları da kadroya katmak için çalışmalarını sürdürdüğü savunuldu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!