comScore

Göztepe Göztepe

Giray Kaçar neden kadro dışı kaldı? - Göztepe Haberleri

27 Şubat 2016, Cumartesi 14:33
Giray Kaçar neden kadro dışı kaldı? - Göztepe Haberleri

Göztepe'de kaptan Giray Kaçar teknik direktörü Önder Özen'i başkana şikayet etmesi nedeniyle kadro dışı bırakıldı. 

Göztepe Kaptanı Giray Kaçar'ın teknik direktör Önder Özen'i kulüp başkanı Mehmet Sepil'e şikayet etmesi üzerine süresiz kadro dışı bırakıldığı ortaya çıktı.
 
PTT 1'inci Lig'de Balıkesirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini 9 maça çıkaran, Göztepe'de kaptan Giray Kaçar'ın kadro dışı kalmasının ardındaki sır perdesi aralandı. Teknik Direktör Önder Özen'in sadece Balıkesirspor maçında oynatmamayı düşündüğü Giray'ın Kulüp Başkanı Sepil'e, "Hoca beni kadroda düşünmüyor. Performansımdan memnun değil. Maçlarda hata yaptığımı söylüyor. Ben takımın en iyilerindenim ve kaptanıyım. Daha fazla performansımın üstüne koyamam. Bu şartlarda burada devam etmem mümkün değil. Maksimum çabayı gösteriyorum. Ancak beni bir türlü tutmadı" dediği öne sürüldü.

12791-resim

 

Giray Kaçar'ın kadro dışı bırakılma sebebi ne?

 
Teknik Direktör Önder Özen, Giray'ın Kulüp Başkanı Mehmet Sepil ile yaptığı konuşmayı öğrenince son derece sinirlendiği ve tecrübeli futbolcuyu süresiz kadro dışı bıraktığı açıklandı. Başkan Mehmet Sepil'in de Özen'in kararını desteklediği belirtildi. Giray'in çalışmalarına U21 takımıyla devam edeceği açıklandı.
 
Leroy George ve Kerem'i de Balıkesir'e götürmeyen Önder Özen iki futbolcunun çok daha iyi bir performans göstereceğini söyledi. İki futbolcunun da 1 hafta dinlenmeye ihtiyacı olduğunu belirten Özen, şöyle dedi:

239655-haber
 
"George'a bu ligin en iyi futbolcusu olduğunu söyledim. Sadece kendisini 1 hafta dinlendireceğimi ardından toparlanıp daha iyi bir şekilde sahalara döneceğini ifade ettim. George da bu talebimi son derece profesyonelce ve olumlu karşıladı. Hiç bir sorun çıkarmadan çok daha iyi çalışacağını söyledi. Aynı durum Kerem için de geçerli. Kerem yıllarca Süper Lig deneyimi yaşamış bir isim. İkisi de Göztepe'ye çok önemli katkılar sağlayacak." 
 
Basera ve Maah'tan da zaman zaman faydalanacağını belirten teknik direktör Önder Özen, "Giray'ın durumunun ardından Gosso'yu stopere çekebilirim. Bu durumda orta sahada Besara'ya ihtiyaç duyabilirim. Sol önde ise çok alternatifimiz var. O nedenle Maah'ı tercih etmiyorum" diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!