comScore

Göztepe Göztepe

Önder Özen'den imza sonrası itiraf - Göztepe Haberleri

15 Şubat 2016, Pazartesi 19:10
Önder Özen'den imza sonrası itiraf - Göztepe Haberleri

Göztepe'nin yeni teknik adamı Önder Özen imza sonrası "Şu an 11. sıradayız. Bu haldeyken büyük mesajlar vermeyi doğru bulmuyorum." ifadelerini kullandı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe'de bugün göreve gelen teknik direktör Önder Özen, 11. sırada olduklarını hatırlatarak, bu haldeyken büyük mesajlar vermeyi doğru bulmadığını bildirdi.

Özen, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Göztepe'den teklif aldığı zaman oldukça heyecanlandığını, 2010-2011 sezonunda 2. Lig'de antrenörlük yaparken Göztepe ile oynadıkları maç için stada girdiği andan itibaren büyülendiğini belirtti. 
 

Önder Özen'in imza sonrası açıklamaları: 


"O gün içimden 'Allah'ım nasip et, bir gün şansım olsun ben bu kulüpte çalışayım' demiştim. O yüzden Göztepe'den teklif gelince çok heyecanlandım böyle büyük kulüplerden teklif almak çok özel bir durum. Ama bunun bir adım ilerisi var büyük bir kulüpte görev yapıp o kulüple bütünleşebilmek. Bir büyük kulüpte görev yapıp, başarılı olup, camia ile bütünleşerek oralıymış gibi anılmak ise bana göre gerçek şampiyonluk demektir. Ben çok isterim ki insanlar beni Göztepeli olarak ansın, ismimin önünde Göztepe ismi olsun."
 

Önder Özen'den Göztepe'de mevcut durum itirafi


"Direkt çıkmak için 10 takım, play-off hattı için de birkaç takımı geçmemiz lazım ve 7 maçtır kazanamıyoruz. Bir göreve başlarken birinci soru 'mevcut durum nedir' olmalıdır, ben her zaman mevcut durumu netleştirir onun üstünden tespitler yapmaya çalışırım. Mevcut durumumuz bu, şu an 11. sıradayız. Bu haldeyken büyük mesajlar vermeyi doğru bulmuyorum çünkü bugüne kadar kimse büyük mesajlar vermemesine rağmen 'Göztepe favori' şeklinde bir algı oluşmuş. Bunun Göztepe'nin işine yaramadığını görüyoruz o zaman bunu bir kenarı koyalım ve öncelikle Denizlispor maçına bakalım"

Denizlispor maçında tek düşüncelerinin 3 puan olduğunu bildiren Özen, şunları kaydetti:

"Eğer biz buna inanırsak tribüne baktığımızda o inanca sahip olmuş, enerjisi yüksek Göztepe taraftarını da orada görmek isteriz. Kovalamaya değer hedeflerimiz var, sahaya Göztepe'nin forması çıkıyor ve herkes bunu en doğru şekilde temsil etmek zorunda. Biz hedefleri kovalamaya hazırız, taraftarımız da bunu cuma akşamı görecektir. Umarım cuma akşamı taraftarla olan görüşmemiz iyi geçer ve bizim hazır olduğumuza inanırlar. Biz de onların arkamızda olduklarını hissederiz ondan sonra el ele verir yürür gideriz."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!