comScore

Gençlerbirliği Gençlerbirliği

Yılmaz Vural'dan Gençlerbirliği ile ilgili OLAY itiraflar

25 Ocak 2016, Pazartesi 23:40
Yılmaz Vural'dan Gençlerbirliği ile ilgili OLAY itiraflar

Gençlerbirliği'nde sadece 1 maça çıktıktan sonra görevine son verilen Yılmaz Vural yaşanan süreçle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. 

FutbolArena - Gençlerbirliği'nde teknik direktörlüğe getirildikten sonra ilk maçın ardından görevine son verilen Yılmaz Vural, 360 TV Telegol programında çarpıcı itiraflarda bulundu. 


Yılmaz Vural Gençlerbirliği'nden neden gönderildi?


Yılmaz Vural, Gençlerbirliği'nden gönderilme süreciyle ilgili şu şu açıklamaları yaptı: "Sabah dişçiye gitmiştim. Telefon geldi. İlhan başkanı aramam söylendi. Aradım. İlhan Cavcav da bana işte 'Yılmaz seni severim, kardeşimsin ama sözleşmeyi fesh edeceğiz. Oyuncuların 18'i seni istemiyor dedi. Haydaa! İşte neymiş. Çok ofansif oynatıyormuşum. Savunma yapmaları gerekirmiş. Sonra gidip de başkana 'biz bu hocayı istemiyoruz, başka isim gelsin sana söz takımı ligde tutacağız denmiş. Daha 1 maça çıktık. 3 gün idmana çıktığımız oyuncular. Hemen nasıl bu karar varıldı? Bakın Ahmet Çalık'ın babası mesaj çekip tehdit etti beni. Ben hukuk yollarına başvuracağım. Gençlerbirliği'ni dava edeceğim. Tazminat davası açacağım. Türkiye'de antrenörlere çalışma sınırı var ama kulüplere serbest. Böyle hukuk mu olur?"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!